تاریخ انتشار : جمعه 6 مهر 1403 - 13:25
کد خبر : 1454

دانستنیهای بهداشت و تغذیه

استفاده از فویل های آلومینیومی غذاهای آماده و رستورانی، آری یا خیر؟

استفاده از فویل های آلومینیومی غذاهای آماده و رستورانی، آری یا خیر؟

آلودگی آلومینیومی مواد غذایی مسئله مهمی برای یافتن رابطه بین مصرف آلومینیوم و برخی بیماری‌ها مانند آلزایمر، پارکینسون، اختلالات استخوانی، سرطان سینه و اختلال رشد سلول‌های مغز است. علی‌رغم محبوبیت زیاد فویل‌های آلومینیومی در بسته‌بندی و پخت غذا، ممکن است در مدت پخت یا نگهداری مقدار کمی آلومینیوم به مواد غذایی نفوذ کند. میزان انتقال

آلودگی آلومینیومی مواد غذایی مسئله مهمی برای یافتن رابطه بین مصرف آلومینیوم و برخی بیماری‌ها مانند آلزایمر، پارکینسون، اختلالات استخوانی، سرطان سینه و اختلال رشد سلول‌های مغز است.
علی‌رغم محبوبیت زیاد فویل‌های آلومینیومی در بسته‌بندی و پخت غذا، ممکن است در مدت پخت یا نگهداری مقدار کمی آلومینیوم به مواد غذایی نفوذ کند.
میزان انتقال آلومینیوم از فویل به غذا بسته به نوع غذا، موادی که برای مزه‌دار کردن به‌کار می‌روند و درجه حرارت پخت متفاوت است.
مواد غذایی اسیدی یا غذاهایی که دارای نمک و ادویه‌جات هستند، نباید در فویل آلومینیومی نگهداری یا کباب شوند. اسید یا نمک می‌تواند یون‌های آلومینیوم را از فویل آزاد کند و ممکن است به غذا منتقل شود. به‌همین دلیل در گوشت‌هایی که به اصطلاح در مواد خوابانده شده میزان آلومینیوم بیشتری وارد می‌شود.

✍دکتر الهه عسکری عضو هیات علمی و متخصص بهداشت موادغذایی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تبیلغات