تاریخ انتشار : جمعه 28 دی 1403 - 9:59
کد خبر : 3837

دانستنی های بهداشت مواد غذایی؛

سلامت غذایی با روغن تصفیه شده یا روغن تصفیه نشده!

سلامت غذایی با روغن تصفیه شده یا روغن تصفیه نشده!

روغن خام (تصفیه نشده) معمولاً حاوی ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد مغذی بیشتری است که در طی فرآیند تصفیه از بین می‌روند. طعم و عطر روغن خام غنی‌تر و طبیعی‌تر است. روغن خام به دلیل وجود ناخالصی‌ها و مواد طبیعی، ممکن است زودتر فاسد شود و نیاز به نگهداری در شرایط خاص دارد. معمولاً نقطه دود

روغن خام (تصفیه نشده) معمولاً حاوی ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد مغذی بیشتری است که در طی فرآیند تصفیه از بین می‌روند. طعم و عطر روغن خام غنی‌تر و طبیعی‌تر است. روغن خام به دلیل وجود ناخالصی‌ها و مواد طبیعی، ممکن است زودتر فاسد شود و نیاز به نگهداری در شرایط خاص دارد. معمولاً نقطه دود روغن خام پایین‌تر است، بنابراین برای سرخ کردن در دماهای بالا مناسب نیست.
روغن تصفیه شده دارای عمر مفید بیشتری است و به راحتی فاسد نمی‌شود. این روغن‌ها برای سرخ کردن و پخت و پز در دماهای بالا مناسب‌تر هستند. روغن‌های تصفیه شده شفاف‌تر و بدون ناخالصی هستند. روغن‌های تصفیه شده معمولاً حاوی فلزات سنگین و سموم کشاورزی کمتری نسبت به روغن‌های خام هستند.
روغن‌های خام ممکن است حاوی ناخالصی‌هایی باشند که فرآیند تصفیه این ناخالصی‌ها را کاهش می‌دهد. در تولید روغن‌های تصفیه شده، معمولاً کنترل کیفیت دقیق‌تری انجام می‌شود که می‌تواند به کاهش سطح آلاینده‌ها کمک کند. همچنین در طی فرآیند تصفیه آنتی اکسیدان‌ها به روغن اضافه می‌شوند.
در روغن‌های خام احتمال انجام تقلبات و مخلوط کردن سایر روغن‌های ارزان قیمت با روغن‌هایی مثل زیتون و کنجد وجود دارد.
انتخاب بین روغن خام و روغن تصفیه شده به نیازها و اولویت‌های شما بستگی دارد. در هر صورت تهیه روغن از برندها و فروشگاه‌های معتبر باید در اولویت باشد.

✍️دکتر الهه عسکری عضو هیات علمی و متخصص بهداشت موادغذایی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تبیلغات