دانستنی های بهداشتی
مصرف شکر سفید یا شکر قهوه ای، کدام مناسبتر است؟!

بسیاری از مردم ترجیح میدهند به جای شکر سفید از شکر قهوهای استفاده کنند، زیرا این شکر طبیعیتر است. عدم حذف ملاس در تولید شکر قهوهای باعث میشود که محصول نهایی حاوی پلی فنولها، آنتیاکسیدانها و مواد معدنی (مثل کلسیم، آهن، پتاسیم، سدیم، منیزیم، منگنز، روی، مس و فسفر) بیشتری نسبت به شکر سفید باشد؛
بسیاری از مردم ترجیح میدهند به جای شکر سفید از شکر قهوهای استفاده کنند، زیرا این شکر طبیعیتر است. عدم حذف ملاس در تولید شکر قهوهای باعث میشود که محصول نهایی حاوی پلی فنولها، آنتیاکسیدانها و مواد معدنی (مثل کلسیم، آهن، پتاسیم، سدیم، منیزیم، منگنز، روی، مس و فسفر) بیشتری نسبت به شکر سفید باشد؛ ولی در واقع، چون این نوع شکر تصفیه نشدهاست، در ترکیب خود دارای تنوع وسیعی از عناصر غیر ضروری و نیز فلزات سنگینی نظیر سرب و کادمیوم است که برای انسان مضر هستند.
علیرغم اینکه شکر قهوهای یک محصول طبیعی و سالم به نظر میرسد، ولی وجود عناصر شیمیایی مختلف و ناخالصیها، شکر قهوهای را به طور بالقوه ناسالم میکنند. عدم استانداردسازی و کنترل کیفی شکر قهوهای خطر آلودگی آن را افزایش میدهد؛ بنابراین مصرف طولانی مدت آن توصیه نمیشود.
✍دکتر الهه عسکری عضو هیات علمی دانشگاه و متخصص بهداشت موادغذایی
خبرنگار::

اخبار پیشنهادی::
سلامت، بهداشت و درمانمرداد ۲۹, ۱۴۰۴سیدمحمد خاتمی بستری شد
اجتماعیمرداد ۲۹, ۱۴۰۴«لری» زبانی به قدمت تاریخ
دستهبندی نشدهمرداد ۲۸, ۱۴۰۴کشف یازده سکه تاریخی در خرم آباد
ورزشیمرداد ۲۸, ۱۴۰۴از حضور پر شور بانوان تماشاگر سورپرایز شدم
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰