دانستنی های بهداشت مواد غذایی؛
پیاز جوانه زده مضر یا مفید؟! مسئله این است

جوانه زدن پیاز پس از برداشت، معمولاً به عنوان یک اتفاق نامطلوب محسوب میشود. بسیاری از افراد چنین پیازهایی را به عنوان ضایعات در نظر گرفته و دور میاندازند.
برخی افراد قسمتهای جوانهزده را جدا و بقیه پیاز را مصرف میکنند؛ با این حال، مانند بسیاری از سبزیجات، جوانه زدن محتوای غذایی پیاز را نیز افزایش میدهد.
در واقع جوانه زدن در پیاز یک روش عالی برای افزایش پتانسیل تغذیهای و عملکردی آن است.
بین ۲ تا ۸ روز پس از جوانه زدن میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی، فنلی و فلاونوئیدی جوانه افزایش قابل توجهی مییابد و پس از آن، با گذشت زمان کاهش مییابد.
جوانه زدن منجر به ایجاد ترکیباتی با خواص فیتوشیمیایی و اثرات حفظ سلامتی می شود که نقش بالقوهای در پیشگیری از بیماریها ایفا میکنند.
✍️دکتر الهه عسکری عضو هیئت علمی دانشگاه و متخصص بهداشت مواد غذایی
خبرنگار::

اخبار پیشنهادی::
سلامت، بهداشت و درمانمرداد ۲۹, ۱۴۰۴سیدمحمد خاتمی بستری شد
اجتماعیمرداد ۲۹, ۱۴۰۴«لری» زبانی به قدمت تاریخ
دستهبندی نشدهمرداد ۲۸, ۱۴۰۴کشف یازده سکه تاریخی در خرم آباد
ورزشیمرداد ۲۸, ۱۴۰۴از حضور پر شور بانوان تماشاگر سورپرایز شدم
برچسب ها :اخبار حوزه سلامت ، پایگاه خبری ویردار ، پیاز ، پیاز جوانه زده ، جوانه پیاز ، سلامت مواد غذایی ، محصولات غذایی سالم ، معاونت بهداشت ، مواد غذایی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰